Om oss

Rätt man nu AB är ett familjeföretag som inriktar sig på målning och bygg. Företaget bildades 2017 och utvecklades genom en bra servicekänsla, tydlig kommunikation och arbeten av hög kvalitet. Vi i företaget har som fokus att alla våra kunder ska bli nöjda oavsett vilken tjänst vi hjälper med. Vi befinner oss i Stockholmsområdet och arbetar med flera kvalificerade partners. Tack vare detta kan ta oss an flera projekt och ansvarar för hela arbetet. Från våra kunders önskemål ser vi till att allting går till som det ska samt levereras i tid.

Specialister på fönsterrenoveringar och fönsterbyten

Vår breda kunskap gör det möjligt för oss att hjälpa dig med en variation av olika arbeten. Skulle det vara dags för en fönsterrenovering kan du kontakta oss för mer information. Vi erbjuder helhetslösningar för fönsterbyte i Stockholm: allt från planeringen till monteringen. Kort sagt kan vi hjälpa dig med att byta ut gamla fönster, sätta in nya och flera andra fönsterbyten i Stockholm.

Du som har några frågor om våra tjänster inom fönsterrenovering och fönsterbyten, kostnader, ROT-avdrag, priser för fönster eller priser för fönsterarbetet vi gör kan kontakta oss för att få mer information. Är du redan medveten om vad du behöver hjälp med, begär då en offert.

Känn dig trygg med oss

Vi är medlem i flera branschorganisationer, så som Byggmästareföreningen. Våra medarbetare har ID06 och vi har trygghetsförsäkring från Trygg Hansa.